Over mij

Hoi, ik ben Margo van Gelder. Allereerst heet ik je van harte welkom op deze website. Ik vind het ontzettend leuk dat jij de moeite neemt om hier een kijkje te nemen. Waarschijnlijk ben je – net als ik – een reisfanaat in hart en nieren. Wat dat betreft ben je hier aan het juiste adres. Je leest hier namelijk het nodige over de ervaringen die ik heb meegemaakt. Je merkt al snel genoeg dat ik mij richt tot Nederland. Ik wil anderen namelijk enthousiast maken voor een reis naar ons mooie landje.

Zoals ik hiervoor al kort aangaf, gaat het merendeel van de teksten op deze website over Nederland. Ken jij mensen die van plan zijn om naar Nederland te reizen? Dan hebben ze vast en zeker wat aan deze site. Zo ga ik onder meer in op de beste plekken in Nederland om met je partner te bezoeken. Ook licht ik enkele plaatsen uit die jij met kerst echt een bezoek moet brengen en ga ik in op de plaatsen in Nederland die absoluut een bezoekje waard zijn. Ook noem ik nog drie redenen om een jaar op reis te gaan naar Amsterdam. Je gelooft het misschien niet, maar het is zeker de moeite waard. Tot slot lees je nog wat over reiservaringen die jij zeker weten over moet doen. Ik was hier altijd tegenstander van, maar heb laatst toch voor de tweede keer een reis gemaakt. En wat denk je? Juist, het was nog veel beter dan de eerste keer!

De artikelen die jij op deze website leest, heb ik allemaal geschreven op basis van mijn eigen ervaring. Zo heb ik bijvoorbeeld een jaar doorgebracht in Amsterdam en ben ik rond kerst naar verschillende plekken in Nederland geweest om te kijken wat nou echt een aanrader is. Ik hoop dat jij wat aan de informatie hebt. Heb je nog vragen? Of wil je iets kwijt over jouw reis of de informatie op deze site? Laat het me dan even weten via de contactpagina!

Gerelateerd:

  • Geen gerelateerde berichten