Amsterdam ontdekken? Zo doe je dat!

De meeste mensen gaan slechts één dagje weg naar Amsterdam. Vaak om te shoppen en een aantal bezienswaardigheden te bezoeken. Aan één dag heb je echter nooit genoeg om de hele stad te ontdekken. Wil jij toch in een zo kort mogelijk tijdsbestek onze hoofdstad verkennen? Hier vind meer informatie om dat te doen!

amsterdam

Maak een tour door Amsterdam

Een grote stad ontdekken binnen korte tijd kan natuurlijk het beste met een tour. Zo’n tour staat vaak onder leiding van een gids, waardoor jij ook nog eens alle benodigde informatie krijgt over de verschillende bezienswaardigheden. Wil jij een tour door Amsterdam maken? Dan ontdek je al snel dat je een aantal mogelijkheden hebt. Zo kun jij de stad ontdekken per fiets, maar ook per bus of per boot. Kortom: jij kunt zelf geheel invulling geven aan jouw tour in Amsterdam.

Blijf overnachten

hard rock cafeWe gaven net al aan dat één dag eigenlijk veel te kort is om Amsterdam te ontdekken, zelfs met een tour. Wil jij zoveel mogelijk zien van de stad? Blijf er dan overnachten. Veel mensen denken dat dit duur is. Amsterdam is inderdaad een dure stad, maar je kunt er ook goedkoop overnachten. Je moet in dat geval natuurlijk wel even weten waar je moet zoeken. De meeste mensen kijken naar plekken buiten Amsterdam. Dit is inderdaad een stuk goedkoper dan in het centrum. In Amsterdam zelf heb je echter ook een aantal plekjes waar jij voor relatief weinig geld kunt verblijven. Zo heb je een aantal goedkope hotels bij het Amsterdam Vondelpark. Qua locatie is dit perfect, dus kijk hier zeker naar wanneer jij wilt overnachten in onze hoofdstad!

Vergeet bezienswaardigheden Amsterdam centraal station niet

De meeste bezienswaardigheden tref jij in het centrum van Amsterdam aan. Denk echter niet dat je dan ook alles van deze stad wel gezien hebt. Er zijn namelijk ook nog een aantal bezienswaardigheden bij Amsterdam centraal station. Wanneer jij niet vaak in Amsterdam komt, ben je hier ongetwijfeld niet van op de hoogte. Daarom geven wij jou dit hier ook nog even mee als tip. Trek daarom wat extra tijd uit voor jouw bezoek aan onze hoofdstad. In dat geval kun jij namelijk ook de bezienswaardigheden bij Amsterdam centraal station in alle rust bezoeken. Zo weet je echt zeker dat jij alles van onze hoofdstad ziet.

Gerelateerd:

  • Geen gerelateerde berichten