Alles wat jij moet weten over Rome!

Niet lang geleden bracht ik een bezoek aan de stad Rome. Dit was overigens niet de eerste keer, want ik ben compleet verliefd op de hoofdstad van Italië. Hoe dit komt? Omdat ik dol ben op de Romeinse Tijd. Met name de bouwwerken, die in Rome in overvloed te vinden zijn, vind ik werkelijk waar fantastisch. Ik kan iedereen dan ook aanraden om eens een bezoek te brengen aan deze stad. Lijkt het jou ook wel wat om Rome te bezoeken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik vertel je hier namelijk alles over Rome!

rome

Colosseum in Rome

In Rome barst het van de bezienswaardigheden, maar het Colosseum staat bij mij toch met stip op nummer één. Dit immense bouwwerk is ontzettend gaaf om te bezichtigen. Van de buitenkant is het al de moeite waard, maar jij moet ook zeker een kijkje nemen aan de binnenkant van het Colosseum in Rome. Jij kunt je zo een paar uur vermaken in dit eeuwenoude amfitheater. Je kunt ervoor kiezen om zelf rond te lopen, maar je kunt ook een gids boeken. Dit zou ik zeker bij een eerste bezoek aan deze bezienswaardigheid doen.

Vaticaanse kortingskaartjesRoma

Heb jij het Colosseum in Rome reeds bezocht? Dan is het natuurlijk niet de moeite waard om er nogmaals heen te gaan. In dat geval raad ik je aan om naar de thuisbasis van de paus te gaan: Vaticaanstad. Veel mensen weten niet dat deze kleinste onafhankelijke staat ter wereld middenin Rome ligt. Wanneer jij in deze stad bent, kun je Vaticaanstad dus prima bezoeken. Weet wel dat een uitstapje naar deze staat betrekkelijk duur is. Gelukkig kun je tegenwoordig via het internet Vaticaanse kortingskaartjes scoren. Zo wordt jouw bezoek aan Vaticaanstad aanzienlijk goedkoper!

Huizen te koop

Rome is een populaire vakantiebestemming. Toeristen van over de hele wereld brengen jaarlijks een bezoek aan de Italiaanse stad. Ben jij ook helemaal gek op Rome? Dan wil jij er misschien wel een vakantiewoning aanschaffen. In dat geval heb je geluk, want er zijn genoeg huizen te koop in Rome. Een kleine zoektocht op het internet geeft al snel resultaten. De huizen die te koop staan in deze stad zijn niet goedkoop, dus verheug je niet op een koopje.

Gerelateerd:

  • Geen gerelateerde berichten